Share Button

Untitled-2

Дефинисао сам пет првих потеза,а први је да се одричем плате у хуманитарне сврхе и дао сам себи рок од само два месеца: успех или оставка!
– Уколико 24.априла заслужим поверење грађана и постанем председник ГО Медијана, спреман сам да повучем првих пет неодложних потеза, а прво ћу сеодрећи плате у хумнитарне сврхе… – рекао нам је јуче адвокат Срђан Алексић, носилац листе „Искреено за Ниш“ У ГО Медијана.

Алексићева прича потом конкретизује још четири планирана потеза. „Захтеваћу – каже он – да се преиспита оправданост ангажовања лица по уговорима о повременим и привременим пословима,образоваћу комисију мешовитог састава, у коју ће ући представници удружења председника скупштина станара, са циљем да ме извештава о комуналним проблемима,инцираћу онда укидање наплате паркирања на Булевару Немањића и затражићу од овлашћених интернет- провајдера да уведу бесплатан интернет на свим значајнијим јавним површинама на Медијани.

Најпопзнатији нишки адвокат Алексић, заправо, у јеку изборне кампање дао је самом себи рок од два месеца од ступања на дужност да реализује ових пет озбиљних задатака.

– Ево, јавно и крајње транспарентно објављујем ову своју одлуку обећавам да ћу све то сигурно урадити или ћу поднети оставку. – самоуверен и сигуран у себе каже Срђан Алексић.

Време је да се у Нишу почне озбиљно и одговорно да ради.Медијана сигурно неће бити место празних прича и нереалних обећања, а посебно неостварених људи на значајним местима .

adasСпреман за одлучну акцију: Алексић са својим тимом у Медијани

Адвокат Алексић појашњава да је у политику ушао као веома успешан и потпуно остварен човек, озбиљан породичан  и домаћин.Широј јавности је познато да је професионално исказан, а захваљује Богу и што је материјално обезбеђен.

На питање шта га је мотиовисало да одустане од кандидатуре за градоначелника Ниша, Алексић, такође, јасно и недвосмислено појашњава актуелну ситуацију у граду.

– Медијана је срце Ниша, то је управо она градска урбана већина која га и чини тако великим и значајним градом -прича Алексић.-  Осетио сам потребу да допринесем Медијани са тимом људи који ће ме пратити, чиме ћу  конкретно и највише допринети сређивању стања и афирмацији  целог града.. То сматрам здравом амбицијом. Ових пет првих потеза су само почетак и увод у амбициозни подухват да реформишем најпре неефикасне органе локалне самоуправе, како бисмо у најкраћем року елиминсали ону троглаву аждају, коју чине незапосленост, сиромаштво и корупција… Но, то су нове теме и нови изазови који стоје пред мојом екипом.

Алексић на крају јучерашњих порука истиче да ће употребити све професионалне контакте у земљи и иностранству да оствари заједнички циљ – МЕДИЈАНА КАО ЦЕНТАР СВЕТА.
Искрено, а другачије не умем,поручује Алексић, сматрам да Медијана заслужује одговоран ипрофесионалан однос, а то је могуће само са озбиљним, одговорним и добрим људима.
На крају Алексић неочекивано шаље изазов свим конкурентима на нишкој политичкој сцени:
Ајде да видимо понуду других!

Позивам грађане да гласају за листу под редним бројем 9. – одлучан је Алексић.
– ИСКРЕНО ЗА НИШ, ИСКРЕНО ЗА МЕДИЈАНУ,
КОЈА ЗАСЛУЖУЈЕ БАР ДЕВЕТКУ  ДАКЛЕ, БРОЈ 9

М. МАРКОВИЋ

Share Button