Share Button

– Пет Алексићевих обећања, од којих је „ОДРИЧЕМ СЕ ПЛАТЕ ПРЕДСЕДНИКА МЕДИЈАНЕ“ најјачи аргумент, нашло се за кратко у сенци Фејсбука и фотографије  у стилу мачо-мен обраћања женском делу бирача…
– „Мало сам освежио суморну политичкуу сцену, али никада нисам био озбиљнији
– очекујем победу у Медијани!“ – поручује адвокат Срђам Алексић
asda

Изборна кампања у Нишу била је за адвоката Алексића кратка, жестопка и оригхинална. Њехово „Искрено за Медијану“ значило је у старту обећање јавно народу свом да ће се одрећи шплчате председника ГО Медијана у гуиманитарне сврхе, а потом је  одредуио још сет од четири  приоритетна задатка, које ће све реализовати у прв а два месеца, у суприотиом, обећап је, поднеће опставку А онда се досетио да мало обогати своју ФБ страну једним  својим мачо-мем фотосом о – настало је пераво  освежење ма сршпској политчкој сцени…

ЖЕНСКИ ГЛАС СЕ ДАЛЕКО ЧУЈЕ  

UntitledadadasdaФотографија адвоката Алексића уздрмала политичку сцену и стигла до Ивана Ивановића. Фотографија са Фејсбук налога адвоката Срђана Алексића, кандидата листе „Искрено за Медијану“ за председника ГО Медијана у Нишу, поред које он у симпатичном маниру позива даме да оцене његову привлачност, уздрмала је нишку и српску политичку јавност и као прилог стигла у емисију „Вече са Иваном Ивановићем“.

Памтимо досадашње политичке кампање српских странака и политичара, које су углавном имале класичан изрежиран „сиви пропагандни“ тон. Срђан Алексић кандидат за председника ГО Медијана, испред листе „Искрено за Медијану“ унео је у своју кампању један нови моменат. Његов Фејсбук налог обилује професионалним фотографијама и брижљиво изабраним текстовима.

ОЗБИЉАН ПОЛИТИЧКИ ПРОГРАМ  

   Оно што је најбитније, политички програм адвоката Алексића конктретно нуди грађанима решења, а сам кандидат се одлучио за радикалне мере и у једној од 5 тачака одрекао се и плате председника општине. Све то, засигурно је променило однос гледања на политичку камапњу бар код дела бирача.

Никша опозиција, којој неформално припада и сам Алексић, иако је још увек члан Српске напредне странке, критикује мањак медијског простора на локалним тв станицама, односно није редак пример да, опзиционих или лидера групе грађана, нема уопште у локалним медијима.

Тако је гест са анкетом о процени његове фотографије, наишао на велику пажњу у Србији и добио медијски простор у емисији Прве ТВ, „Вече са Иваном Ивановићем“. Ако је неко у Нишу и покушао да цензурише његове политичке ставове и наступе на локалу, прилог на Првој ТВ са националном фреквенцијом, пружио је Алексићу сигурно велики медијски простор.
1111 11113

ЈА САМ НАРОДНИ АДВОКАТ И У ПОЛИТИЧКУ КАМПАЊУ ИДЕМЛО  – НАРОДНИМ АУТОМОБИЛОМ: Срђан Алексић ориогиналан и у реклами

Share Button