Share Button

  – Велики колектив најпознатије адвокатске канцеларије Срћана Алексића у Нишу окупио се са пријатељима из целе земље на редовном годишњем свечаном скупу да сумира резултате и договори стратегију за даљи рад…  dscn2209a

Ненадмашни говорник Цицерон је давно рекао да „Има један закон, саобразан природи…. свагда исти и обухвата све народе и векове“. Надалеко познати адвокат и актуелни заменик председника Скупштине ГО Медијана Срђан Алексић ову Цицеронову мисао узео је као мото адвокатске канцеларије, коју је пре 22 године основао са супругом Јеленом. Доследно примењујући „саобразне законе који повезују народе и векове“, Алексић је окупио екипу од преко 40 углавном младих сарадника, те са младим надареним правницима бележи изванредне резултате по судовима широм Србије. Најпознатији је свакако по  заступању  бораца ратних ветерана пред домаћим судовима и пред Међународним судом у Стразбуру…

– Заступамо преко педесет хиљада бораца у земљи, а више од сто пресуда у корист бораца је потврђено пред апелационим судовима у Нишу, Краљеву, Суботици и Новом Саду. Очекујем да ће се овај процес убрзати, а ја сам посебно срећан што се ослањам на младе амбициозне људе и зато поручујем свима да се младима мора посвећивати много већа пажња. Само млади доносе нову енергију и сигурну победу у сваком позитивном смислу… – рекао је Срђан Алексић на свечаном скупу, посебно истичући захвалност супрузи Јелени,  која му је највећа подршка.

Новогодишња свечаност младог адвокатског колектива симболично је увеличана и свадбеним весељем, које се стицајем околности истовремено дешавало у оригиналном амбијенту малчанске „Винарије“ у близини Ниша. Стотинак Алексићевих гостију и толико  свадбарских сјединили су се у једну раздрагану масу младих људи. Спојио их је основни циљ – подмлађивање и ослонац на младе.

– Посебно сам срећан што  радим са младим колегама, којима није тешко да, рецимо, ноћу путују аутобусом  до Краљева, до Београда и чак до Суботице  да би се на време појавили на заказаном рочишту. Свима зато поручујем – дајте младима пуно поверење и видећете да вам се добро бољим враћа и да младост увек побеђује…- поручио је Срђан Алексић на двадесет другом годишњем окупљању свог адвокатског колеткива, поздрављајући пријатеље и госте из разних крајева земље.

Share Button