Share Button

moma

– ГЕНЕРАЛ МОМА СТОЈАНОВИЋ: ЗА КОСОВО НЕНАМЕНСКИ ПОТРОШЕНО И ПОКРАДЕНО МИЛИЈАРДУ ЕВРА, ЗАШТО СВИ О ТОМЕ ЋУТЕ И ЗАШТО ЈЕ ВУЧИЋ НАПРАСНО ПОСТАО ЗАБОРАВАН?

(ВИДЕО)

Share Button