Share Button

– ПРВО ЈЕ БИЛА ЂУРЂЕВДАНСКА КОНТРОЛА ЗДРАВЉА НА ГЛАВНОЈ ПИЈАЦИ У НИШУ, ПА ЈЕ И ПРАЗНИК БИО КАО – ИВКОВА СЛАВА!

DSCN4130

Проф. Др Милорад Јеркан, директор Дома здравља у Нишу и Радован Милојевић, директор „Тржнице“, сарађују најконкретније и најдиректније у корист народа. Два изузетно предузимљива директора договорили су се и одмах реализовали уочи Ђурђевдана да се на Главној пијаци у Нишу организује ординација под ведрим небом, заправо, под пространим пијачним кровом. Доктори, предвођени популарним директором Јерканом, засукали су рукаве на белим мантилима и бесплатно мерили крвни притисак и шећер, али су обављали и неке озбиљније здравствене прегледе. Био је то веома динамичан докторски радни дан, а посебно значајан за закупце пијачних тезги, као и за све остале људе који су се ту затекли и пожелели да макар мало провере своје здравље.
Директори Јеркан и Радован нису скривали задовољство. Срећни смо што су људи ово прихватили и што нису скривали срећу и захвалност! – једногласни су били двојица директора.
Пијачни дан је био, а на пијаци народ је бесплатно пазарио само – бригу о здрављу. Успут су се многи договорили како ће прославити Ђурђевдан, који се ове године славио неколико дана – баш као Ивокова слава. И ми са задовољством зато бележимо и истичемо акцију директора Јеркана и Радована.

DSCN4134

ТEКСТ И СНИМЦИ: М. МАРКОВИЋ

 

Share Button