Share Button

Прослава са резултатима вредних хвале, поноса и светлих  перспектива уз  тринаест година у служби грађана и успешног решавања свих њихових проблема…

Велики амфитеатар Електронског факултета у Нишу био је тесан за народ који је свечано обележио Дан ГО Црвени крст. како то ред налаже, врло брзо и ефикасно изређали су се говорници, приказан је веома садржајан филм о свему што се радило и чинило да се улепша и олакша живот грађана ове  по пространству највеће нишке градске општине, која у свом саставу има и 23 села. Први човек проф. др Мирослав Милутиновић имао се чиме похвалити и поносити. Много се урадило и мнго се постигло, а посебно је вредна хвале сарадња са привредним колективима на овој територији. „Џонсон електрик“ је без премца на првом месту, па је и његов директор Саша Младеновић заслужио јединствену част да буде проглашен за почасног грађанина општине Црвени крст.

У овој нишкој општини млади у свему предњаче – у шаху и борилачким вештинама  понајвише. ..

Свечаност је завршена у исто тако домаћинском духу. Коктел са богатим послужењем симболично је озваничио успешнију и богатију наредну годину.

Иначе, локалне нишке ТВ камере бележиле су само официјелни део скупа, а само вам НОНО доноси део свечане атмосфере са највећег народног новогодишњег коктела, како неки рекоше – одмах после оног Палминог у Јагодини…

Забележили смо, такође, и да је ову свечаност увеличао својим присуством познати народни посланик Милија Милијић из Сврљига, иначе председник Удружене сељачке странке.

ПИШЕ И СНИМА:
МИРОЉУБ МАРКОВИЋ

 

 

Share Button