Share Button


ДР ЈУГОСЛАВ СТОИЛКОВИЋ: ЕВО, ОВО СУ СУДСКА ДОКУМЕНТА, КОЈА ИЗВРШИТЕЉ ИГНОРИШЕ И ПРИМЕЊУЈЕ НЕКИ СВОЈ ЗАКОН СИЛЕ!


ИЗВШИТЕЉ ИГНОРИСАО СУДСКУ ОДЛУКУ ОД 21. ЈУНА: ПОЖУРИО ЈЕ И 25. СИЛОМ ИЗБАЦИО НЕСРЕЋНУ И НЕДУЖНУ ЖЕНУ ИЗ ЊЕНОГ СТАНА

 – РЕПРИЗА ВЕЋ ВИЂЕНОГ – ОВО ТРЕБА ДА ЧУЈЕ ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ: КАКО ЈЕ СИЛНИ ИЗВРШИТЕЉ МИЉАН ТРАЈКОВИЋ ОДУЗЕО СТАН ОД СНЕЖАНЕ СТОИЛКОВИЋ ИАКО ЈЕ ИМАО ОДЛУКУ СУДА ДА СЕ ИЗВРШЕЊЕ ОБУСТАВЉА!?

– НЕКАДАШЊИ ДУЖНИК ДР ЈУГОСЛАВ СТОИЛКОВИЋ ИЗМИРИО ДУГ ПРЕ ДВЕ ГОДИНЕ, АЛИ ЈЕ И ДАЉЕ НА УДАРУ НЕМИЛОСРДНОГ ИЗВРШИТЕЉА!

– Да ли је морала несрећна жена да заврши у болничком кревету, а њен син у полицијском притвору?

– Читаоцима препуштамо да се сами увере у судска документа, да погледају и чују јединствену и невероватну причу др Стоилковића… Ако већ, хвала Богу, имамо државу и ако она има судове, ми свакако нећемо бити судије уместо судија. Очигледно је давно враг однео сваку шалу, те нам само преостаје да верујемо у ону добро познату – правда може да буде спора, али је сигурно достижна.

Но, док се закони примењују на нишки начин и док чекамо правду, плашим се да ће и ово народа што је преостало да побегне главом без обзира. Ко народу гарантује бар неку минималну сигурност и заштиту, ако то не чине судови и полиција?

Наставља се тако нишка прича о немилосрдном извршитељу умилног имена. Надајмо се да ће се сви силни и самовољни кад-тад привести – познанија права! Какве ироније да новинари апелују на савест и морал људи од закона. Због свега понављам да за ове нишке правосудне рашомоијаде мора да сазна лично и председник Вучић.

 Пише и снима:
Мирољуб МАРКОВИЋ,
уредник „НОНО“ новина

 

Share Button