Share Button

– Више од ХИЉАДУ чланова Удружења пензионера града Ниша учланило се данас у Српску напредну странку. Напредњацима су колективно приступили и чланови удружења грађана које окупља инжењере, лекаре, пољопривреднике и младе, саопштено је на конференцији за новинаре у Нишу.

   У име више од 1.000 чланова организације нишких пензионера, који су приступили Српској напредној странци, обратио се председник Удружења Властимир Гоцић:

   – Када су кренуле мере умањења пензија, заговарано је да се пензионери поведу у контра акцију и да им се обећају 50 посто веће пензије. Ми смо ипак  проценили да ће предложена мера, иако непопуларна, дати очекиване резултате, а то је опоравак земље. Поле 72 године нашег постојања, одлучили смо да подржимо све оно што Александар Вучић и Српска напредна странка чине за наш народ.-  изјавио је Гоцић.

   Срђан Стојановић, председник удружења грађана, које постоји шест година, истакао је да сви њихови чланови приступају Српској напредној странци зато што желе позитивне промене у Нишу и на југу Србије, али и унапређење живота у овом делу Србије, што препознају у политици Александра Вучића и Српске напредне странке.

   Повереник Градског одбора Српске напредне странке Ниш Звездан Миловановић поновио је речи председника Републике Александра Вучића да су пензионери најзаслужнији за успех реформи у последње четири године јер су поднели њихов највећи терет.

   „Пензионери који данас, као чланови градског удружења пензионера, масовно постају чланови Српске напредне странке показаују да суштински подржавају нашу политику“, рекао је повереник Миловановић.

   Звездан Миловановић пожелео је добродошлицу у Српску напредну странку и члановима из удружења грађана, којих је око 500, који су препознали исти циљ са Српском напредном странком, а то је лепши и бољи Ниш.

 

 

 

 

 

 

Share Button