Share Button

Драгана Сотировски, начелница Нишавског  управног округа, уручује захвалнице и пригодне поклоне најплементијим грађанима у 2018. години.

У свечаној сали Нишавског управног округа у Нишу, уручена годишња признања најзаслужнијим појединцима са територије Нишавског управног округа, који су обележили годину за нама.

Међу награђенима су хуманитарац МаринаАдамовић, која шест година прикупља донације за оболеле, медицинска сестра из Хитне помоћи, Александра Миленковић, део тима који је учествовао ове године у великим акцијама, ватрогасац, вођа ватрогасно-спасилачке групе у ватрогасно спасилачком одељењу, Благота Кажић из Алексинаца који је спасио малолетног дечака из бунара дубоког 18 метара.

Директор Ургентног центра Ниш, прим. др Миодраг Лазић, лекар и ратни хирург, полицајац Милош Милошевић из Алексинца који је јуна ове године разоружао разбојника и спречио трагедију и том приликом задобио више прострелни храна.

Добитница овогодишњег признања је и новинарка Слађана Ђорђевић из Сврљига која после 40 година одлази у пензију. 

Поред републичких инспектора, свечаности у Нишавском управном округу присуствовао је и помоћник министра здравља, др Горан Стаменковић.

 

(M.M. – ЈСИ)

Share Button