Share Button

ПРОМИШЉАЊЕ ЈЕДНОГ НЕОБИЧНОГ СРПСКОГ ЦВЕТКА:

Ма, ко и мене дира,

нема да има мира.

Поручује вам Цветко Први,

ма има, бре да ве смрви!

-На крају, брате, само да знаш:

Не моираш ништа да ми даш,

ал` ко дира Цветка,

по КА-ПЕ-ДОМ ће се шетка!

УПОМОЋ, УХВАТИТЕ ЈЕ, УТЕЧЕ ДЕМОКРАТИЈА! (КАРИКАТУРИСТА ФЕРА СПЕЦ. ЗА НОНО И ЦВЕТКА)

Izgleda mi da su demokratski nastrojene dame , gospodje , supruge i domaćice , rešile da uzmu ar u svoje ruke ! Kako Batu „prof dr keramičarskih radova ,odsek klečećih novinarki“ smeniše i zeznuše ga još boljim radnim mestom i „naše“ dame ustadoše – ne kleče više , smerno kršeći ruke i digoše glas protiv neprijatelja naših žena , supruga , domaćica … a sve u slavu „zaštitnika“ bogatih tj. siromašnih žena, supruga i domaćica ,kojim „donese“ Закон о спречавању насиља у породици, a који је иницирао председник Александар Вучић /citat СоњeШћекић, директорка Сигурне куће у Нишу/.
„Недопустиво је да лидери „Савеза за Србију“ позивају на насиље и најбруталније вређају жене, само зато што не подржавају пристојну и нормалну Србију“, поручила је Милијић. Ovde je g-djaMilijić sigurno citirala /a nije na velareferencu/, poznatu „novinarku“ „Studija B“ – Barbaru /a čujemo da je ista postala pevačica/ , vrti se na nekim televizijama njen hit „Linč , silovanje, nasilje“ i uveseljava narod…hmmm , ne baš ceo narod već samo intelektualce !
„Из Ниша шаљемо јасну поруку дами, жене које желимо добро Србији подржавајући политику Александра Вучића на путу опоравка наше земље, нисмо ни ф…“ поручила је Сотировски , a ja nisam hteo da navedem ceo citat jer mislim da nije primeren mojoj ličnosti
– pošteno gi smernog srpskog domaćina ali… interesantne su mi ove dame od „akcije“ i britkog jezika, odlučne u svojoj nameri i misiji da spreče mrskog i mneprijatelja iz tudjih oponentnih redova , a koji gle veselja – više idu na АВ negonažene ! Ali , onog ko je na „putu podržavanja av, ПРОМИ i oporavka naše zemlje“ te valja ceniti napore i ovih gospodja u podržavanju i ne zamerati im mnogo …možda – malo !
Izvinjavam se ostalim damama koje nisam citirao jer su i njihove izjave iste , preslikane , prepisane , naredbodavno uručene i naravno svoje usnopročitane – naizust !
Nekada davno , nekada davno…drage moje gospodje „negde iza sedam gora , negde iza sedam mora , brda i dolina “ –živeo je drug Tito , koga su narodi obožavali – do imbecilnosti ! Dade mu Bog zdravlje – te je umro i odjednom se stvorineki vid „demokratije“ –koji i danas traje, traje… ali neće za dugo ! Elem , „drug je Tito izd’o naredjenje…“ itd , da se formira AFŽ /“Antifašističk front žena“/ kako bi se drugarice žene, supruge i domaćice uključile u razvoj našeg samoupravnog društva i sebe afirmisale . Posle toga bilo je : “Živeo drug Tito“ , „Mi smoTitove – Tito je naš“ , „druže
Tito , mi ti se kunemo“ i to je bilo normalno jer je
bilo mnogo nenačitanog , nepismenog , neobrazovanog naroda – kao i danas , postajali su ubrzani kursevi „učenja“ i „školovanja“ , „večernje škole“ – kao i danas i kao posledica svih tih okolnosti , došlo je do neverovatnog razvoja „kultaličnosti“ – kao i danas i porasta BDP-a – kao i danas !
Ali … tada je postojao samo JEDAN kult , kult jedne ličnostii to besplatno alii za džabe… da objasnim , „obožavaoci“ i „zahvalnici“ /njih 20-ak miliona/ imalisu – NORMALAN život , drugim rečima : skoro da nije bilo nezapošljenih / skoro kaodanas/ , svi su primali plate od svog rada /skoro kao danas/, deca su primala dečji dodatak /skoro kao danas/ , sva deca od sedam godina svog života su išla u školu /skorokaodanas/ , jednom godišnje ili dva puta išlo se na zimovanje i leletovanje /skd/, nije bilo golih ibosih /skd/ , nije bilo gužvi oko kontejnera /kao danas/ … Neko će reći – zahvaljujući kreditima , što je i tačno. SFRJ je imala spoljni dug od 21 milijarde USA $ a 20 miliona stanovnika ,Srbija da nasima 7-8 miliona stanovnika /a glasačko telo od 6,5 miliona – vidi čuda/ a spoljni dug /da ne preteram/ 35-40 milijardi $.

НЕКАДА  АФЖ, А САД – АВЖ!

Predlažem aktivistkinjama SNS-ovaca , da oforme ADFŽ – Antidemokratski Front Žena /“Što je više kleveta i laži – av,  nam je milijiidraži“ ! Ili „AVŽ“  Žene“ ili …..
Ne mogu da se otmem „dojmuutiska“ da tako nastupajući – samo sebe branit
e i vaše položaje, stečene neprirodnim odabirom i lošom selekcijom od 2012.godine pa naoно tamo…? Samo da vam kažem drage gospodje :vaš položaji status nije stečen školovanjem , dignitetom , stručnošću – vas  je na površinu izbacila mutna voda što ukazuje da ste i vi deo te vodeeeee…! Nepojmljivo mi je a to dolazi sa starošću, da ovoliko ulizištva ,podaništva , neizmerne zahvalnosti – iskazujete vi – „na braniku interesa SVIH žena“ –odabrane i probrane od strane objektivne Konkursne komisije „SNS“-ovaca i „vašeg omiljenog av, av“ a što je samopokazateljmog tzv. razmišljanja ,prezentovano gi napredrečenog ! Pitam se „da li ćete moći još ljigavije“ i poniznije… a sigurno ćete moći –jer vaše obožavanje košta , da, da , košta a to plaća NAROD – koji izgleda nije vaš a nije vas ni izabrao niti postavio ! Vaše „obožavanje“ nije džabe kao obožavanje u vremeTita ! Mada ,vaš av, av je toliko učinio za naš narod , čak i više od druga Tita… ma čak više i od egipatskih faraona ! Možda više i od Barona Minhauzena !
„Ako nam iko dodje glave, biće to mangupiiz naših redova“ , reče V. I. Lenjin /1917.godine prošlog veka/ a to vam je potvrdio vašBandjur , koji se izvinio a izvinjenje je oprost za neznanje – što važii za vas okupljene . Ako ste toliko zagrižene za prava žena , – odoste li do „Johnson“-a , „Yura“-e i do bivšeg „Niteksa“ – nemam pojma koji je to „investitor“ u pitanju , pa da pitate žene koje rade u tim firmama , kako im je i pod kojim uslovima rade ? Pa i da ih ništai ne pitate ,odnesite im „Melni“ pelene iostalu preobuku jer nemaju kad da oduni u WC tj.
toalet !Vaši personality i dušebrižnički nastrojeni osećaji , kazuju mnogo o vama ! „30 srebrnjaka je 30 srebrnjaka“ –reče Juda Iskariotski.
Naši Vojvodjani imaju jednu poslovicu , koja glasi : „Ne laje kera sela radi – nego sebe radi“ ! Evo ,odmah vam se izvinjavam-poučen Bandjurovim „nastupima na otvorenoj sceni“ i nadam se da ćete meni i mom neznanju – oprostiti …

ПЛАШИТЕ СЕ МАКАР БОГА!

Jedino ,što će pokvariti moje izvinjenje je – nisam „vaš“ a hvalaBoguni „njihov“ a pripadamsebi i pripašću
/nekada/- Bogu ! U „programu moje stranke“ postoji samo jedan član a koji glasi : Plaši se i poštuj Boga , CVETKГO, pridržavaj se njegovih 10 zapovesti i nemaj druge idole“ ! Naša Srbija se pretvorila u „Sodomu i Gomoru“ –gradovi greha i obožavaoci 
„Zlatnog teleta“ /neki kažuBika , nekiVola/ ali ih je Bog uništio , spržio , sravnio sa zemljom !
No , Srbi su „nebeski narod“ i Bog neće na nas !
U zdravlje svih nas „S ‘ verom u Boga i slobodu zlatnu“, a vama u zdravlje. I ne zamerite,tj. izvinite, što kaže moj „kolega“ prof.drBandžur!

Ah, da! Zamalo da zaboravim, a ne zaboravi niti, dragi moj, ono sa početka:  KO DIRA ŽENE, ĆE IMA POSLA S MENE!

ОСМИСЛИО И СРОЧИО:

Проф. др ЦВЕТКО ПРВИ

 

 

Share Button