Share Button

– У ГРАДУ НА НИШАВИ НЕЋЕ БИТИ РЕПРИЗЕ 96. И 2000. ГОДИНЕ, НИТИ ТААМО НЕКОМ „САВЕЗУ ЗА СРБИЈУ“

Претње које сежу до породица и деце и стварање атмосфере линча, подсећају Нишлије на време КОЈЕ СЕ НИКАДА НЕЋЕ ВРАТИТИ!

 

–  Ако су претње деци политика „Савеза за Србију“ и њихових истомишљеника и ако су вешала застава под којом ће они ходати, ми ћемо ходати под заставом нових фабрика, нових путева и нових клиничких центара, јер наш симбол је Србија која је призната у Свету и Србија која се сваким даном мења на боље, за шта се залаже наш председник Александар Вучић“ –  поручио је члан Председништва Српске напредне странке проф. др Зоран Перишић на конференцији СНС у Нишу, одржаној поводом актуелних политичких дешавања.

Члан Главног одбора СНС Дарко Булатовић подсетио је на изневерена обећања грађанима и погубне резултате оних који су владали Србијом 12, а Нишем 16 година, који су уништили фабрике које су генерацијама стваране, а раднике тих фабрика избацили на улицу без исплаћених зарада.

  – Претње које сежу до породица и деце и стварање атмосфере линча, подсећају Нишлије на време ’96. и 2000. године, када су они који су данас углавном окупљени око „Савеза за Србију“ долазили на власт. Начин и пут којим они желе повратак на власт нешто је што сваког нормалног човека треба да забрине. – упозорио је Булатовић.

Небојша Коцић, члан Главног одбора СНС и председник Градске општине Медијана, осудио је бруталне нападе и лажи уперене против Александра Стојичића, спортисте и члана Канцеларије за младе Градске општине Медијана, а кога су лидери опозиције покушали даоптуже да је на протестима у Београду носио вешала.

 

(НОНО НОВИНЕ)

Share Button