Share Button

– Рукловодсрво ГО Џревени крст је  Дан државности Републике Србије обележило директним дружењем са народом на  раскрсници код Аутобуске станице у Нишу  НЕПРЕКИДНА КОМУНИКАЦИЈА СА НАРОДОМ: руководство ГО Црвени крст

Субота је, други дан великог српског праника Дана државности наше нам драге државе Србије , а у Нишу посебно динамичан и живахан дан. Разлога има доста, а централни догађај је несумњиво кошаркашки туринир. Тачно у подне је градоначелник Дарко Булатовић а На свечаности у Градској кућ-иу додељивао  златнике са ликом цара Константина, а за то време се на углу код Аутобуске станице окупила велика група грађана у веома живом и веселом директном сусрету и разговору са руководством ГО Црвени крст. Наиме, председник ове нишке градске општине проф. др Мирослав Милутиновић, иначе шире познат и популаран као председник Мики, дружио се и разговарао са народом баш онако народски, нишко комшијски.

  • Делили смо људима партијски материјал, у коме се разјашњавају многе дилеме и непотребан немир, који опозиција непотребно уноси међу људима. Ми смо, иначе, као општина издвојили за ову годину седам милиона динара за подстицај иначе веома бројних и веома успешних омладинских активности на територији наше општине. Посебну пажњу посвећујемо младима у 23 села, као општина са највећим сеоским подручјем. Постигнутим резултатима се с разлогом поносимо и зато лично посебну пажњу посвећујем грађанима, а најрадије у оваквим директним контактима… – рекао нам је проф. др Мирослав Милутиновић.

Популарни нишки председник  Мики био је тамо са комплетним руководством ове градске општине, а са њима као гост из Београда млади Срба Филиповић, народни посланик Скупштине Србије и активиста СНС. Млади Филипопвић је греађанима посебно разјашањавао шта се св е крије иза недопустивих ексцеса и испада екстремнних опозиционара и такође веома присно разговарао са Нишлијама о свим актуиелним темема.

Ето је наш Мики председник велики! – гласно је неко коментарисао из велике гомиле народа на угглу код нишке Аутобуске станице.

Бројне активнопсти у овој општини завршене су касно синоћ у великој сали Месног одбора СНС “Бранко Бјеговић“. Председникк Милутиновић и повереник ГО СНС Звездан Миловановић орган изовали су велики масовни скуп чланства, који су с пажњом пратили презентацију и предавање популарног неуропсихијатра др Љубе о адолесценцији и проблему насиља међу младима. Веома запажено предавање је пратило преко три стотине посетилаца у препуној сали.

ПИШЕ И СНИМА:
М. Марковић

Share Button