Share Button

– НАЧЕЛНИЦА ДРАГАНА СОТИРОВСКИ: НЕКА НАМ СПАСОВДАН ПОДАРИ, ПРЕ СВЕГА, СПАСЕЊЕ ДУШЕ, НЕКА НАМ ПОМОГНЕ, ДА НАС УЧИНИ ЗДРАВИМ И СРЕЋНИМ У ДАНАШАЊЕ ВРЕМЕ…

Саборност и јединство, срећа и задовољство грађана у првом реду – основна је порука и мисао водиља које су упућене са славе  Спасовдан у Нишавском округу.

– НЕКА НАМ СПАСОВДАН ПОДАРИ, ПРЕ СВЕГА, СПАСЕЊЕ ДУШЕ, НЕКА НАМ ПОМОГНЕ, ДА НАС УЧИНИ ЗДРАВИМ И СРЕЋНИМ У ДАНАШЊЕ ВРЕМЕ… – ПОРУЧИЛА ЈЕ НАЧЕЛНИЦА ДРАГАНА СОТИРОВСКИ.

Посебно се захваљујући бројним гостима из свих седам локалних самуправа Нишавског округа, као и гостима из Пиротског, Јабланичког и Топличког округа за веома успешну сарадњу у претходној години између две славе. Начелница је истакла уверење да ће та сареадња бити још делотворнија и успоешнија у наррееднпој години. Посебно се захвалила републичким народним посланицима, који су, какао је нагласила, једнако уважили свој округ присуствујући сечењу славског колача и то сви једнако, како из позиционих тако и из опозиционих странака…

Зато је и посебно вредан пажње утисак са ове свечаности као ретко до сада да је Спасовдан, крсна слава Нишавског округа, окупио све добре људе са својим различитим ставом, што јесте основни доказ саборности и поверења у рад Округа и начелнице Драгане Сотировски.

У првом реду отворена врата Округа доказ су поверења у рад ове државне институције.

   –Ми смо отворили врата Округа за грађане и постали њихов јавни сервис, на прави начин. Дугујем захвалност свима који су запослени у округу, пре свега на колеге, инспекторе јер сваку акцију коју смо осмислили они су испратили до краја на задовољство грађана. Подсећам да смо акценат смо дали на „Караван“ који наставља да путује, а још један важан сегмент су дани Отворених врата када грађани долазе да разговарају са инспекторима о проблемима које имају”, рекла је начелница Нишавског управног округа. Нагласила је још да је улога Округа  управо у томе да помогне локалним самоуправама, да боље комуницирају са Владом Србије и ресорним министарствима, како би сви заједно имали сазнања, где су проблеми и коме је потребна права помоћ.

Крсну славу, гостима је честитала Драгица Стошић, домаћин овогодишњег обележавања и прва дама Одељења Тржишне инспекције Округа.

– Част ми је што је Тржишна инспекција домаћин славе, а посебно ми је драго да смо, захваљујући начелници Драгани Сотировски, задобили већ помало изгубљено поверење грађана. – изјавила је Драгица Стошић.

 М.  МАРКОВИЋ

Share Button