Share Button

– Игор Вучић, директор Водовода „Наисус“ у Нишу, на послу је од јутра до сутра, а вода увелико стиже и до најудаљенијих села…

Он носи презиме Вучић и доста тога ме је наводило на питање да ли је баш из фамилије председника Александра Вучића. Признајемм да га нисам питао, сен што сам рекао да је то, дакле, директор опасног презимена до кога је и новинарима тешко доћи.

Зато сам попамтио основне карактеристике које асоцирају на такво пиање. Реч је, наиме, о Игору Вучићу, директору Водовода „Наисус“ у Нишу. Висок, маркантан и са наочарима – па неодољиво закључујем: Ево, Ниш има свога Вучића, који веома успешно води једно од најуспешнијих јавних предузећа у граду на Нишави. Међутим, ништа мање није значајна ни чињеница да и Нишлије имају част и задовољство да пију несумњиво најквалитетнију воду у Србији! Па, зар је то мало и да ли не заслужује да се у овој причи о  Игору Вучићу посебно  акцентира баш презиме?

Убеђен да делим убеђење шире јавности, тако започињем причу о нишком “Наисусусу“. Колико је градилишта на водоводним мрежама широм огромног простора града Ниша – то је свакако позната прича широј јавности. Готово да нема дана да не видимо градоначелника Дарка Булатовића, директора Игора Вучића, или још чешће проф. др Мирослава Милутиновића, председника ГО Црвени крст, на чијој се територији махом граде, уређују и осавремењавају водоводне мреже.

Но , ко  ће боље о томе испричати причу, него – поново и лично један Вучић. Дакле, директор Игор Вучић прича веома лепу и садржајну причу о томе шта све то ради нишки „Наисус“…

M. М

Share Button