Share Button

– Звездан Миловановић, повереник ГО СНС у Нишу: „Српска напредна странка ће бар још десет година вршити власт у Србији на добробит народа…“

 СНИМЦИ ЗА НЕЗАБОРАВ: СЛАВСКИ СКУП ЈЕ НАЈБОЉА ПРИЛИКА ЗА СНИМАК СА ЗВЕЗДАНОМ…

   Данашња слава Српске напредне странке Св. Петка у Нишу је на изузетно свечан начин обележена на синоћњем скупу у страначким просторијама у Улцци Војводе Мишића. Велика сала је била премала да прими све – и домаћине и госте. По добро познатом обиччају на славу се не иде само на позив, па је разумљиво било и доста гостију, који су искрено пожелели да честитају славу домачћину и да увеличају славље. Тако је домаћин Звездан Миловановић, повереник ГО СНС, једва стизао да се поздрави са свима.

Поздрављајући најпре Дарка Булатовића, градоначелника Ниша и Драгану Сотировски, начелницу Нишавског округа, Звездан је нагласио да СНС обележава једанаест година постојања  и нарочито да у последња два мандата веома успешно врши власт. Ниш је пример сложеног и успешног рада нишких напредњака.

– Ја вам обећавам  да ћемо да наставимо да радимо овако добро као што смо радили до сада и да ће Српска напредна странка бар још десет година успешно вршити власт на добробит грађана Србије. Прихватили смо град Ниш пре осам година у веома лошем стању и за два мандата смо урадили пуно, а очекује нас још много више за добробит свих грађана Ниша. – рекао је Звездан Миловановић, честитајући славу свима који славе Свету Петку.

Славска порука нишких напредњака је овог пута одјекнула много јаче и снажније него иначе. За разлику од неких ранијих периода, сада се у првом реду истиче и запажа да је сложан и креативан тимски рад основа и тајна успеха нишких напредњака.

Кристина РАНЂЕЛОВИЋ

Share Button