Share Button

Директор Милан МИЛИЋ поделио календаре  путнцима у градским аутобусима

     Милан Милић, директор Дирекције за јавни градски превоз у Нишу, поделио је путницима календаре за 2020.годину. Милић им је том приликом пожелео пуно среће у Новој години, сигурну и удобну вожњу. Најавио је и шта грађане очекује ове године у градском превозу.

– После новогодишњих празника традиционално ћемо неке путнике обрадовати неким скромним поклонима. Ове године то су календари. Пожелели смо свима пуно среће током наредних 365 дана, али и безбеднију и удобнију вожњу у аутобусима градског превоза. – рекао је директор Милић.

Директор Милан МИЛИЋ: Одмах после празника детаљније о новинама у нишком градском саобраћају…

У спонтаном сусрету са грађанима директор Милан Милић је изрекао и ексклузивне новости што се тиче саобраћаја у Нишу.

  – Аутобуси ће бити нископодни, климатизовани и у сваком случају путници ће имати квалитeтнији превоз. Неке линије ће бити и продужене, а број километара знатно увећан од садашње километраже, те сам уверен да ћемо испунити све жеље грађана. О томе ћемо много конкретније и опширније говориити већ за који дан.- веома кокретан је био директор Милан Милић. Грађане, иначе, посебно интересује да ли ће стари бити и нови превозници. Познато је да ће од 11. фебруара грађане Ниша превозити „Ниш-експрес“, „Ласта“ и „Стрела“, саопштено је из Дирекције за јавни превоз. Наравно и све ће то бити тако ако случајно јавна набавка не буде оспорена. Вредно је поменути да су уговори вредни 10.7 милиона и треба да  важе седам година.

 

К. РАНЂЕЛОВИЋ

Share Button