Share Button

Сраман и скандалозан чин Весне Пешић која је претила убиством Александру Вучићу, а онда се накнадно правдала да није  тако мислила!?
– Тужилаштво проверава спорне наводе твита Весне Пешић

 

Весна Пешић – бивша политичарка: брани се да је хтела себе да убије и да није претила председнику!
 

   Градски одбор СНС Ниш најоштрије је осудио позив Весне Пешић на убиство председника Александра Вучића, подсећајући истовремено да је опозиционарска „мајка грађанске Србије“ већ једном својој земљи прижељкивала „румунски сценарио“.

Сраман и скандалозан чин Весне Пешић, на који би надлежни органи требало хитно да реагују, јер позив на убиство председника у свакој земљи представља кривично дело, још један је показатељ карактера опозиције у Србији, која у убиству Александра Вучића, а не на изборима, види начин доласка на власт.

Нема места забуни, јер ево како је то изгледало на мрежи Твитер. Весна Пешић је оставила поруку (твит), у којој каже: “Хајде бре да вас видим шта ћете када се прогласи доживотним председником. Док твитераши безбрижно твитеришу. О томе не мислите. Ено га Путин баш то ради. Ако Брнабићка да оставку да знате – спрема се доживотни Вучић. Е нема ту бојкота, само цев у главу…“

М.М.

Share Button